Vecka 33!

Nu kan man verkligen börja prata om förändringar för varje vecka som passerar. Jag kan tycka att man inbillade sig mycket i början av allt man läste på nätet. Visst många mår ju skit men de brukar ju vara de första veckorna. Jag kommer ihåg att jag gnällde mycket om att jag sov dåligt osv. 
Jag har ju haft det väldigt bra jämfört med andra. Min mage växte väldigt sent. Jag tog mycket bilder första veckorna och jag märkte ingen skillnad, vart lika besviken varje gång när jag jämförde.
Jag tror det var runt vecka 28 magen började växa för annars var jag väldigt svullen i början. Alla organ rör sig runt och flyttar på sig så i vecka 10 bara kunde jag inbilla mig att magen växt Haha!
 
Idag är jag i vecka 33 och det är nu jag ser ordentligt, jag har en jätte trött rygg, jag kissar konstant, Lucia rör sig klumpigt, sover KAOS dåligt, märker dåligt humör när jag glömmer järntabletterna och så orkar jag inte gå långt. 
Jag förstår nu alla som sagt att sista veckorna går långsamt för nu börjar det bli riktigt tungt och längtan är så himla stor efter min lilla tjej!
 
Jag kommer garanterat träna upp rygg och så inför nästa graviditet. Vi vill vänta i minst 2-3 år och då ska jag vara riktigt stark. 
 
Här var jag i runt v 26-27 och jag trodde jag hade mage?
 
 
Idag