Hejhej!

O så hamnade jag här igen, blir så när jag behöver skriva av mig lite :)
Jag och Lucia ligger och myser i sängen, vi ska strax bege oss ut på en långprommis på minst 2 timmar.
I helgen spontan bokade jag, sebbis och Lucia en kryssning med cinderella. Det var nog ett bra val av båt. De har slutat sälja sprit på taxfree påväg mot finland, säljer bara när man e påväg hem igen. O det tyckte vi var sjukt skönt för det var inte alls mycket fyllon och äckeldrag. Vi satt på nattklubben med Lucia i vagnen sovandes. Musiken var inte så hög och vagnen dämpade även ljudet. Så hon sov som aldrig förr till dunkandet. Vi hann ta 4 SVAGA drinkar :P Innan vi gick till hytten och spela kort och käka godis.
Dagen efter kände jag mig väldigt bakis, har ju inte drukigt mycket alls sens 1 år tillbaka. Eller inte så konstigt då jag varit gravid men det känns tydligt när man drukigt 1 glas.
 
Det var iallafall hur mys som helst och få umgås med min lilla familj på det här sättet. Det är så himla kul att jag och Sebbe kan ha kul tillsammans fast vi har barn och är gifta :P Man ska inte ta allt på så stort allvar, man ska kunna släppa loss! Tycker jag iaf!
 
O sen vill ja även tacka för den här lilla perioden i Åkersberga. Har varit mysigt o ha familj och vänner nära mig. Men nu flyttar vi tillbaka till Sundbyberg igen! Till våran lilla trygghet. Vi trivs bättre där har vi konstaterat.
Sen är mitt körkort på gång också så det kommer inte alls bli som förr, jag blir mindre handikappad ;)
 
 
Pöss